Megamenu for Bootstrap
 


București, 20 Mai 2017

Play-out: Pandurii învinge ASA, scor 1-0 și egalează la puncte Concordia și Poli Timișoara

Pandurii-ASA-1-0-play-out

Prin victoria cu scorul de 1-0, de pe teren propriu în meciul din etapa a 11-a, împotriva lanternei roșii, ASA Tg. Mureș, Pandurii realizează 23 puncte în clasament, alăturând-use echipelor Concordia și Poli Timișoara, care au același număr de puncte, în lupta pentru evitarea retrogradării sau de a juca meciul de baraj.

Meciul de șase puncte, din etapa viitoare dintre Poli Timișoara și Pandurii, va rezolva o parte din acestaă ecuație cu trei necunoscute.

Singurul gol al partidei disputate vineri la Severin, a fost marcat de Erico Da Silva, în minutul 72, după o acțiune pe cont propriu și un șut puternic din afara careului.

Antrenorul echipei Pandurii, Flavius Stoican, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: "Pentru acest meci obiectivul a fost victoria, după cum vedeți, am luat fiecare meci în parte. Am avut un meci epuizant contra celor de la Chiajna, care ne-a epuizat atât fizic cât și psihic. Astăzi am știut că o să fie o partidă dificilă, mai ales că am jucat și pe o temperatură destul de mare. Știam că din punct de vedere defensiv, se va așeza foarte bine, știam că Ionel Ganea pune foarte mult accent pe acest aspect. Cu toate acestea, vreau să-mi felicit jucătorii, pentru că au crezut în victorie până la final."

"Golul a venit într-adevăr, după o execuție superbă a lui Erico. Cred eu că este un jucător mare, atât timp, cât reușește să facă o a doua repriză senzațională. Este un adevărat fotbalist", a mai spus în încheiere Flavius Stoican.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii