București, 23 Mai 2019

Play-out Liga 1, etapa a 12-a ǀ Dunărea Călărași învinge Concordia, scor 2-0 și trece pe locul de baraj

../Imagini-004-2019/Dunarea-Concordia-2-0

Cu două etape înaintea încheierii ediției de campionat, cunoaștem prima echipă retrogradată în Liga secundă, Concordia Chiajna. În partida din etapa a 12-a, intermediară din play-out, disputată miercuri, Concordia a fost învinsă în deplasare, de Dunărea Călărași, scor final 2-0, urmare a golurilor marcate de Luchin, 76 și Ammari, 90+4.

Atacantul echipei Concordia, Moussa, a primit cartonașul roșu în minutul 88, fiind eliminat, întrucât încasase două cartonașe galbene. Mai trebuie consemnat că, portarul echipei Concordia, Râmniceanu și fundașul echipei Dunărea, Sârghi s-au accidentat la un duel aerian, ambii au fost transportați cu ambulanța la spital. Ce se cunoaște, este că Sârghi a fost transportat mai apoi la un spital din București, având leziuni mai severe, la nivelul pomeților și piramidei nazale.

După victoria din meciul cu Concordia, antrenorul echipei Dunărea Călărași, Dan Alexa, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „După înfrângerea de ieri a echipei Hermannstadt, am reușit să-i depășim. Urmează meciul cu Mediașul, din punctul meu de vedere, ei împreună cu Dinamo și acum Botoșaniul, văd că joacă foarte bine, la nivelul de play-off. Aveam nevoie de victorie, este o victorie și de moral. Avem din păcate probleme la nivelul lotului, am jucat practic fără atacanți. A fost o victorie meritată, am muncit mult, presiunea este fantastică, pentru că în acest moment, orice pas greșit poate fi decisiv.”

„Avem nevoie de trei puncte cu Mediașul, va fi mult mai greu, pentru că Mediașul are jucători de calitate, iar dacă joci prost, nu ai nicio șansă împotriva lor. Am făcut o mare risipă de energie astăzi, venisem după un meci foarte greu, cel de la Voluntari, tot la temperatură mare. Pe lângă cele două goluri, am mai ratat pe final încă 3-4 situații. A fost un meci cu miză pentru Chiajna, chiar că a fost ultima ei șansă”, a spus în încheiere Dan Alexa.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Gabi-Iancu-Dunarea

 

Citește și: După victoria cu Dinamo, scor 1-0, Dunărea Călărași trece pe locul de baraj

Sâmbătă la Călărași, într-o partidă a etapei a 8-a din play-out, Dunărea Călărași a reușit să învingă Dinamo, scor 1-0 și să evadeze din locul 7...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X