Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 06 Martie 2016.

Play-out, CSU Craiova vs FC Voluntari, 3-0

CSU Craiova- FC Voluntari, 3-0Duminică, CSU Craiova a câștigat cu scorul de 3-0, prima partidă din play-out, disputată pe propriul teren, împotriva echipei FC Voluntari.

Echipa FC Voluntari, condusă de pe margine de Ionel Ganea, a evoluat în 9 jucători, mai bine de o repriză. Filipov a fost eliminat în minutul 37, pentru o intrare imprudentă, iar peste numai 7 minute, Alcenat vede al doilea galben și automat pe cel roșu.

După meci, autorul a două dintre cele trei goluri ale craiovenilor, Andrei Ivan a declarat la postul TV, Digi, următoarele: "Sunt foarte bucuros că am marcat astăzi, sunt bucuros că a câștigat echipa și le mulțumim fanilor, pentru că ne susțin la fiecare meci și au încredere în noi. Este prima dublă din cariera mea în Liga a I-a. Eu îmi fac meseria la fiecare meci, aceea de a marca goluri".

Întrebat dacă a fost presiune asupra sa în vederea unei evoluții bune pentru a fi selecționat la turneul EURO 2016, Ivan a spus: "Nu a fost presiune, eu trebuie să-mi fac treaba pe teren în primul rând și dacă câștigă echipa înseamnă că sunt și eu în vederile selecționerului. Am văzut și eu aseră că au marcat toți atacanții importanți din România. Este o motivare pentru mine, pentru că dacă ei marchează, mă face să marchez și eu, să pot fi acolo în lotul României pentru EURO".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.