Megamenu for Bootstrap
 


București, 20 Martie 2017

Play-off, etapa a doua: Dinamo - CSU Craiova, scor 0-0

Alexandru-Baluta

Secetă mare de goluri, atât la Dinamo cât și la CSU Craiova, ambele echipe nu au reușit să marcheze, dar să nici nu primească gol, după două etape din play-off.

Așa s-a întâmplat și duminică pe Arena Națională, încheiată cu scor alb, 0-0. Deși ambele echipe și-au creat nenumărate ocazii clare de gol, fazele alternând de la o poartă la alta, jucătorilor parcă le tremurau picioarele, când trebuiau să șuteze la poartă. Ori închideau ochii și șutau în blocaj, ori nu pasau decisiv.

Jucătorul meciului este considerat mijlocașul oltenilor Alexandru Băluță, pentru creativitatea fazelor, viteză în combinații. Din centrarea lui Băluță, în minutul 58, mingea a nimerit bara transversală a porții lui Penedo!

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat după joc, la postul TV Digi, următoarele: "A fost un meci deschis, cu ocazii de ambele părți. Orice echipă putea să câștige. Craiova este o echipă periculoasă, atunci când jocul este deschis. Are jucători care, din două- trei pase, ajung foarte repede în preajma careului. Băieții au încercat, s-au luptat, au vrut, nu pot să le reproșez asta, dar au făcut și multe greșeli. Au fost pase foarte simple pe care le-am greșit, faze fixe în care ne-am bătut joc de ele tot meciul. Până la urmă, chiar dacă nu faci un meci bun, dar ești inspirat la o fază fixă, poți să câștigi trei puncte."

"Deja este al doilea meci cu rezultat de egalitate și așa ne va fi foarte greu să ne apropiem de primele locuri. Este foarte greu să ne apropiem de primele locuri, dacă noi nu câștigăm. Atât timp când noi facem pași greșiți și ceilalți câștigă este foarte greu să ne apropiem de primele locuri. Ca să câștigi meciuri în play-off, trebuie să faci mult mai multe, trebuie să ai constanță în joc mult mai multă. Trebuie să avem personalitatea și liniștea necesară, că avem jucători să facem lucrul acesta, iar când am făcut-o, am ajuns foarte repede în careu. Sperăm ca în aceste zece zile, să punem la punct toate aceste probleme, care le-am văzut în ultimele două meciuri și să ne prezentăm mai bine la următorul meci", a mai spus în încheiere Cosmin Contra.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii