Megamenu for Bootstrap
 


București, 09 Mai 2017

Play-off, etapa a 9-a: FCSB învinge în deplasare Astra, scor 1-0

Sapunaru-si-Tamas

Cu o etapă înaintea finalului play-off, FCSB obține toate cele trei puncte din deplasarea de la Giurgiu, cu Astra și își păstrează șansele, câte or mai fi, la titlul de campioană, sperând ca CFR Cluj, să o încurce pe FC Viitorul în meciul de sâmbătă.

FCSB a deschis relativ rapid scorul în meciul de luni de la Giurgiu, prin Gnohere, din centrarea excelentă a lui Denis Alibec, în minutul 12, după care, a căutat să-și conserve fragilul rezultat și să se apere.

Astra, invitată la joc, a pus multe probleme la poarta lui Florin Niță, care și-a salvat echipa din câteva situații dificile, cum ar fi în minutul 25, respingând balonul la șutul din 8 metri al lui Sergiu Buș, sau dubla intervenție din minutul 62, la șuturile lui Ioniță și Buș.

Pe finalul meciului, Alex Ioniță s-a făcut remarcat prin câteva preluări și driblinguri de excepție, producând panică în careul FCSB.

Atacantul echipei FCSB, Denis Alibec, coautorul singurului gol de la Giurgiu, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: "Ne bucurăm că am câștigat cele trei puncte, sperăm să câștigăm și cu Craiova și să încercăm să luăm titlul. Îmi pare rău și pentru Astra, că nu mai au nicio șansă, dar asta este viața. De acum, nu mai avem deloc presiune, presiunea este pe cei de la Viitorul și vom aștepta să vedem ce se va întâmpla."

Întrebat cum a văzut meciul celor de la CSU Craiova, cu FC Viitorul, Denis Alibec a spus: "Au jucat mulți copii și era normal să nu le pună nici un fel de problemă. Am înțeles că au odihnit jucătorii pentru Cupă, nu mai aveau nicio șansă la campionat și cred că de aceea u jucat în acea formulă."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii