București, 31 Mai 2019

Play-off Liga a 4-a ǀ Steaua învinge Progresul, scor 2-0 și rămâne pe primul loc al clasamentului

../Imagini-004-2019/Steaua-Progresul-2-0

Joi, în etapa a 2-a, din play-off-ul Ligii a 4-a București, Steaua câștigă mult mai greu decât arată scorul de 2-0, meciul cu Progresul 2005 și își păstrează prima poziție a clasamentului, cu 9 puncte, urmată de Carmen, cu 8 puncte.

După meciul decisiv, care va avea loc duminică, dintre Steaua și Carmen, vom afla ce echipă va juca barajul de promovare cu reprezentata județului Călărași, în dublă manșă, pe datele de 15 și 22 iunie.

Alin Robu a deschis scorul. Destul de târziu pentru Steaua, în minutul 73, cu un șut pe colțul lung din 10 metri, iar în primul minut din prelungirile partidei, Lucas a marcat pentru 2-0. La meciul de pe stadionul din Regie, au asistat câteva mii de fani ai echipei Steaua, care s-au bucurat enorm, după deschiderea scorului, alături de jucători.

După meci, atacantul Alin Robu, autorul primului gol al echipei Steaua, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Aveam nevoie de golul marcat, s-a alergat foarte mult. Am ratat și foarte mult, iar pe final, ne-a intrat și golurile. Mă așteptam la un meci foarte bun din partea lor, s-au motivat și ei, era de așteptat să avem un meci greu. Dacă ne intra mai repede, poate scorul era mai mare. Pentru Progresul, era ultima lor șansă să mai câștige, să ajungă și ei pe primul loc și cred că din cauza aceasta au jucat bine. Pentru meciul de duminică cu Carmen, avem și șansa egalului, dar ne gândim la victorie, nu ne dorim egalul. Carmen are un lot mai valoros, o să fie un meci frumos și sperăm să ieșim învingători. Contează enorm sprijinul fanilor noștri, cred că nici în liga 1, nu sunt așa suporteri, ne împing de la spate!”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Mihai-Roman

 

Citește și: Victorie categorică a FCSB în deplasare, cu Sepsi OSK, scor 5-1, dar mai are speranțe la titlu

Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, FCSB a obținut o victorie clară, scor 5-1, într-o partidă a etapei a 9-a și se află la două puncte în spatele CFR...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X