căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Bucuresti, 05 Iunie 2012, Austria-Romania, 0-0

După o victorie cu Elveţia şi un egal cu Austria nu pot fi decât mulţumit

Antrenorul Victor Piţurcă a declarat la TVR1 imediat dupa meci: "După o victorie cu Elveţia şi un egal cu Austria nu pot fi decât mulţumit. Concluziile le vom trage zilele următoare. Ne aşteptam ca în meciul de astăzi să avem mai multe ocazii de poartă.

Una peste alta sunt mulţumit. Nu aveam niciun motiv să fim obosiţi, am avut destule zile de recuperare. Se poate vorbi doar de oboseală psihică. Din punct de vedere al concentrării şi al determinării am jucat la cel mai înalt nivel. Ne-au lipsit şi vreo 8-10 jucători valoroşi" (imagine-gsp).

Marius Lacatus a declarat pentru GSP TV: "Din păcate, faţă de meciul cu Elveţia, evoluţia nu a fost la fel de bună. Poate rezultatul contează, dar evoluţia nu mi-a plăcut. Ar putea interveni şi oboseala, după un sezon competiţional, poate acum se resimt. Mă aşteptam la mai mult, cel puţin pe faza ofensivă. Defensiv am jucat bine, din punct de vedere al disciplinei, băieţii s-au purtat bine, efort bun, dar puţine realizări ofensive.

Eu sper ca o dată începută campania de calificare pentru CM să vedem meciuri mult mai reuşite decît cel de azi. Sigur, poate vor fi şi meciuri cînd ne va interesa mai puţin spectacolul, dar cred că vom vedea o echipă naţională a României cu un apetit ofensiv mult mai mare."

Formatiile de inceput al meciului au fost:

România: Tătăruşanu - Papp, Goian, Găman, Raţ - Florescu, Chiricheş - Gabriel Torje, Grozav, Cristi Tănase - Daniel Niculae;

Austria: Gratzei - Garics, Scharner, Dragovic, Suttner - Klavak, Alaba - Burgstaller Junuzovic, Arnautovic - Janko

Alexandru N.

Nume**
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash