Pițurcă criticat de Adi Mutu după necalificarea României la World Cup 2014
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Pițurcă criticat de Adi Mutu după necalificarea României la World Cup 2014

Romania-Grecia-1-1Bucuresti, 20 noiembrie 2013. Pentru eșecul înregistrat cu Grecia iîn dubla manșă play-off de calificare la Cupa Mondială, Victor Pițurcă, antrenorul echipei României a devenit ținta atacurilor din toate părțile a fanilor și mai ales a lui Adi Mutu, pentru neconvocarea la echipa națională.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Adi Mutu a scris: "Istoria echipei naţionale e simplă şi se rezumă doar la doi antrenori mari: Iordănescu şi Ienei. Ei au calificat naţionala la un Campionat Mondial. Ceilalţi trebuie respectaţi. Păcat că pentru antrenorul de azi orgoliul a fost mai presus de echipa naţională. Şi nu numai în ceea ce mă priveşte pe mine. Amintiţi-vă că şi cu Hagi a avut conflicte.

Mai cred că selecţionerul trebuia să stingă conflictul cu Săpunaru şi că Radu Ştefan şi Rădoi trebuiau convinşi să îşi ajute ţara azi. Şi împreună reuşeam lucrul ăsta. Echipa naţională nu e nici a mea, nici a lui Victor Piţurcă! E a românilor. Sunt sincer şi vă spun din toată inima că mi-aş fi dorit enorm, dar enorm, ca în seara asta să lupt pentru ţara mea. Iubesc tricoul cu tricolor.

Să nu mă înţelegeţi greşit. Sunt trist, nu patetic. Să vă spun că am urlat ca un nebun în faţa televizorului?! Dar asta a fost. Un meci de fotbal. Ce va fi e mai important acum. Pentru că, vă asigur, nu mă despart încă de ceea ce iubesc cel mai mult: echipa naţională".

Ciprian Marica a declarat după meciul retur disputat marți pe Național Arena împotriva Greciei și încheiat la egalitate 1-1, următoarele: "Suntem cu toții dezamăgiți, dar trebuie să recunoaștem că Grecia a fost mai bună la acest baraj. A avut mai multă experiență, golurile din tur au fost suficiente. Am dominat jocul în seara asta, s-a văzut că echipa României a încercat să dea ce a avut mai bun, dar Grecia s-a apărat exemplar. Sunt dezamăgit. Vreau să le mulțumesc tuturor, sunt mândru de toți românii și de cei care au crezut în noi în toată această campanie."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash