Pițurcă: Turcia va avea un meci greu împotriva Olandei
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Pițurcă: Turcia va avea un meci greu împotriva Olandei

Andorra-Romania-0-4Bucuresti, 12 octombrie 2013. În penultimul meci al Grupei D, selecționata României a învins în deplasare cu 4-0 echipa Andorrei prin golurile marcate de Keşeru '42, Stancu '53, Torje '63 (penalti) şi Costin Lazăr '85.

Selecționerul Victor Pițurcă a folosit următorii jucători: Lobonţ - Măţel, Goian, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Costin Lazăr - Torje, Stancu (Grozav '83), Maxim (Tănase '69) - Keşeru (Marica '58).

Victor Pițurcă a declarat după meci pentru postul național de televiziune, TVR1, următoarele: "Ne-am dorit 7-8 goluri şi am avut această posibilitate, dar am ratat 4-5 ocazii mari. Ăsta este fotbalul, acum aşteptăm ultimul joc, cu Estonia, trebuie să ne pregătim să câştigăm acum cu ei şi să vedem ce va fi la Istanbul. Turcia va avea un meci greu împotriva Olandei, care este o echipă foarte greu de învins. Este greu să mai trecem de turci la golaveraj. Nu mă miră victoria Olandei în faţa maghiarilor, puteam să batem şi noi la scor Ungaria, dar asta este. Păcat că golurile primite uşor se simt acum. Eu le-am atras atenţia de mult timp băieţilor".

Claudiu Keșeru fiind dubutant în echipa României și autorul primului gol a spus la același post de televiziune: "A fost un început de meci mai greu, dar am reușit să înscriem înainte de pauză şi ne-am ușurat misiunea în repriza a doua. E primul meci, e primul gol și vreau să le mulţumesc familiei şi prietenilor apropiaţi. Mi-a fost pus deoparte acest debut cu gol! Sunt sigur că olandezii îi vor încurca și pe turci, iar noi vom învinge Estonia și vom merge la baraj. Avem șansele intacte și cu siguranță vom fi la baraj. Trebuie să câștigăm cu Estonia, nu va fi un meci identic cu acesta".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash