Piţurcă: Nu s-a simţit lipsa lui Mutu deloc
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Piţurcă: Nu s-a simţit lipsa lui Mutu deloc

Victor-Piturca-2013Bucuresti, 15 august 2013. Echipa Națională de fotbal a României a încheiat la egalitate cu Slovacia, 1-1, în partida amicală disputată ieri seara pe stadionul Național Arena.

Golurile au fost marcate de Stancu în minutul 44 și respectiv Sestak, minutul 56. A fost un test necesar și important în vederea întâlnirilor cu Ungaria și Turcia din datele de 6 și 10 septembrie, care se vor disputa tot pe Național Arena, ambele la orele 21:00.

După partida cu Slovacia, antrenorul echipei reprezentative a României, a declarat următoarele: "Chiar dacă nu am obţinut victoria, consider că a fost un test util înaintea dublei cu Ungaria şi Turcia. Am avut o primă repriză foarte bună, însă am ratat ocaziile de a majora scorul, iar în a doua nu am mai intrat atât de determinaţi în joc. Unii dintre jucători au intrat relaxaţi şi asta ne-a costat. Până la urmă, un egal este un egal. Nu trebuie să fim îngrijoraţi că am făcut egal. Acest joc a trecut, a fost o experienţă prin care eu am mai trecut".

Cu privire la titularizarea lui Latovlevici și a prestației slabe a acestuia față de partidele cu echipa Steaua, selecționerul a declarat: "Nu ştiu cine va fi rezerva lui Raţ. Cel mai în formă jucător la acel moment, pe acel post. Şi nu ştiu sigur dacă Raţ va fi titular. Nu, nu am fost nemulţumit de Latovlevici. Eu i-am spus ce înseamnă un meci la echipa de club şi altul la echipa naţională. Adversarul a fost mai puternic decât el în anumite momente. Cum s-a întâmplat şi cu alţi jucători. Nu pot să-i reproşez şi să fiu atât de dur cu Latovlevici, dar asta este situaţia. Eu ţin la Latovlevici şi am încredere în el. Ăsta e Latovlevici. Sigur, că îmi pare rău că am avut dreptate. Îmi pare rău pentru el. Mi-aş fi dorit să facă perfect şi faza defensivă şi poate să o facă, dacă lucrează şi sper să elimine aceste greşeli".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash