București, 18 Octombrie 2018

Petrolul v CS Mioveni, 0-0 și antrenorul Leo Grozavu contestat din nou de fani

Iordan-Eftimie-CS-Mioveni

Miercuri, în ultima partidă din etapa a 12-a, a Ligii secunde, Petrolul și CS Mioveni, au terminat la egalitate și fanii fanii Petrolului, l-au contestat din nou pe antrenorul Leo Grozav, încă din startul partidei, iar după meci protestele au continuat și în zona vestiarelor, strigând-ui demisia. 

Petrolul a avut o singură ocazie mare de gol în ultima fază a meciului, atunci când în urma unei faze fixe executate de Nini Popescu, fundașul echipei din Mioveni, Burnea, a respins de pe linia porții cu capul. Nu s-a văzut clar dacă mingea a depășit linia de poartă sau nu.

După acest rezultat, Petrolul a urcat pe locul 5, iar în cazul unei victorii, putea urca pe locul 4, înaintea echipei FC Argeș.

După meci, antrenorul echipei CS Mioveni, Iordan Eftimie, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Normal că mă mulțumește un punct. Știam că întâlnim o echipă foarte bună, care și-a anunțat de la începutul campionatului, obiectivul de promovare. Ocazii nu prea am avut, de ce să nu recunosc, echipa gazdă și-a dorit mult să câștige, dar eu zic că am făcut un joc defensiv destul de bun. Dacă eram puțin mai îndrăzneți pe faza de atac și cu posesia mingiei, puteam să le creăm probleme. Eu felicit jucătorii pentru modul cum s-au dăruit astăzi la joc și mai ales că am avut la acest joc, ceva lipsă jucători.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

CFR-Craiova-0-0-et-10

Citește și: Remiză albă, între CFR Cluj și Universitatea Craiova, în ultima partidă a etapei a 10-a

Ultima partidă a etapei a 10-a, disputată luni la Cluj, între CFR și U Craiova, avea să se termine nedecis, scor 0-0, dar cu multe,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X