Petrolul trece de Flamurtari și va juca în turul 3 cu Viktoria Plzeň

Petrolul-victorie-cu-FlamurtariBucurești, 25 iulie 2014. După două victorii, 2-0 în tur și 3-1 în returul cu Flamurtari, disputat joi, elevii lui Răzvan Lucescu aujng meritat în turul 3 al Europa League, unde vor întâlni Viktoria Plzeň .

Golurile din partida retur disputată în Albania, au fost înscrise de Lena, minutul 37 pentru Flamurtari, pentru ca Teixeira să egaleze după numai două minute din pasa lui Mutu. Pablo De Lucas, a marcat golul pentru 2-1 în minutul 84, iar Priso a marcat al treilea gol în ultimul minut de joc pentru Petrolul.

Antrenorul Răzvan Lucescu, a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "E clar că a fost un meci de luptă, anticipam asta de la conferință. Albanezii s-au bătut fără niciun complex, au avut poate speranță în a putea întoarce rezultatul, dar valoarea noastră și-a spus cuvântul. Cred că meciul ar fi fost mult mai ușor dacă la 0-0 s-ar fi acordat acea lovitură de la 11 metri indiscutabilă. Așa, am fost obligați să ne închidem foarte bine și să ne luptăm pentru fiecare minge. Pentru noi e important că am obținut calificarea cu două victorii.

Întotdeauna meciurile din această competiție sunt complicate, jocurile contra echipelor albaneze au fost complicate de-a lungul istoriei, pentru că au fost de luptă. De abia de acum ne putem gândi la următorul tur, la Viktoria Plzen. Aceste două rezultate victorioase trebuie să ne dea încredere și forță pentru ceea ce urmează."

Alexandru Neata; Imagine DigiSp

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.