București, 10 Noiembrie 2015.

Petrolul și Concordia, au terminat la egalitate, scor 1-1

Petrolul-Concordia-etapa-a-17-aStadionul Ilie Oană din Ploiești, a găzduit luni, ultima partidă a etapei a 17-a, dintre Petrolul și Concordia Chiajna, încheiată cu rezultat de egalitate, 1-1.

Serediuc, a deschis scorul în minutul 13, pentru Concordia, cu un șut din 14 metri la vinclul porții.

Pentru Petrolul, a marcat mijlocașul Zoubir, aflat la prima reușită, în minutulele de prelungire ale primei reprize, după o acțiune personală și un șut din 12 metri.

Cea mai mare ocazie de a se desprinde pe tabela de marcaj, a avut-o Petrolul în minutul 78, prin Genev, care trage din 8 metri, poziție excelentă, pe lângă poartă.

După meci, în flash interviul de la Digi Sport, antrenorul echipei Petrolul, Mihai Stoichiță, afectat de rezultat, a declarat: "Mă bucur că de foarte mult timp, în această săptămână am putut schimba ceva aici, d.p.v. al prezenței fizice în teren și a formei de joc, dar din păcate n-am reușit să mai marcăm. Cred că am fost total superiori echipei adverse, am avut foarte multe ocazii de gol, am fost și ca joc mai exacți. Au profitat de o ocazie, de care a profitat și Iașiul acum o săptămână, cu un gol senzațional, datorită lipsei de agresivitate al unui fundaș de-al meu. Vreau să felicit jucătorii, pentru că m-au ascultat și au înțeles într-o săptămână că se poate. Sunt total nemulțumit de rezultat, dar ăsta este fotbalul și nu mă avantajează nici terenul pe care joc, fiind o problemă pe care eu nu pot să o rezolv".

"Nu ne pierdem speranța, pentru că avem mare încredere că vom câștiga punctele acelea la TAS, deci nu suntem foarte departe de adevăr. Sper să creștem, pauza asta este bine venită, pentru a ne antrena mai bine în vederea continuării luptei pentru salvare de la retrogradare. Trebuie ca în pauză de iarnă, să mai aducem jucători pentru ca să dublăm posturile, întrucât acum eu sunt nevoit să improvizez", a conchis Mihai Stoichiță.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.