București, 03 Decembrie 2019

Petrolul se împiedică în fața echipei Metaloglobus, antrenată de ploieșteanul Măldărașanu

../Imagini-008-2019/Marius-Maldarasanu

Echipa antrenată de Marius Măldărașanu, Metaloglobus București, a reușit să încurce Petrolul, pe terenul acesteia, obținând un scor alb, în lupta pentru promovare în Liga 1. Fost component al echipei Petrolul, în perioada 1996-1998, în vârstă de 44 ani, ploieștean de origine, nu s-a bucurat prea tare de rezultatul înregistrat pe tabelă cu fosta sa echipă.

Petrolul a ratat enorm în partida disputată luni pe Ilie Oană, din situații incredibile, iar pe finalul partidei, când jocul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, Metaloglobus putea da lovitura, beneficiind de o lovitură liberă indirectă de la 8 metri, rămasă însă fără finalizare.

Fanii ploieșteni, nemulțumiți de prestația echipei, i-au cerut demisia antrenorului Flavius Stoican, iar acesta la flash-interviul de la finalul partidei a declarat faptul că, nici nu se gândește la demisie, având un contract în derulare cu Petrolul Ploiești.

După meci, tehnicianul Marius Măldărășanu, antrenor Metaloglobus, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Este un punct muncit, însă jocul nu a fost cel la care mă așteptam. Petrolul își dorea neapărat să câștige, știam presunea pe care o pune publicul. Chiar dacă astăzi, au făcut egal și au avut un parcurs oscilant ca rezultate, o văd ca pe una din echipele care la final de an, va promova. Suporterii trebuie să aibe răbdare. Știam că jucătorii lor vor fi foarte agresivi și pe anumite momente, apărarea și-a făcut datoria și în speță Gavrilaș. Trebuie să fiu sincer și să spun că, dacă am fi câștigat, nu era meritat, întrucât, ca joc am suferit.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Valentin-Mihaila

 

Citește și: România U21 a învins formația similară a Finlandei, scor 4-1, în preliminariile EURO-2021

Joi, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, selecționata Romniei U21, a învins categoric, echipa similară a Finlandei, într-un meci al preliminariilor...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X