București, 01 Noiembrie 2015.

Petrolul nu a mai câștigat în Liga 1, de nouă etape

Petrolul-Iasi-1-2Încă o înfrângere pentru Petrolul, de data aceasta cu CSMS Iași, scor 1-2, într-un meci disputat sâmbătă la Ploiești, din cadrul etapei a 16-a a ligii 1.

Noul antrenor, Mihai Stoichiță, fiind instalat de câteva zile pe banca echipei Petrolul, a debutat astfel cu o înfrângere, neavând timpul necesar să mai îndrepte câte ceva, la echipa care se află pe ultimul loc al clasamentului.

Deși oaspeții au deschis scorul încă din minutul 4, prin Vasile Gheorghe, Petrolul a echilibrat meciul, reușind egalarea prin Alexandru Benga, după 9 minute.

Cu 4 minute înainte de fluierul final, când meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate, la o fază banală, Frăsinescu înscrie cu un șut cu capul, portarul Pecanha nu a ieșit pe centrare corespunzător, având partea sa de vină.

Tehnicianul echipei Petrolul, Mihai Stoichiță a declarat la televiziunea Digi Sport, după această înfrângere, următoarele: "Echipa a avut determinare, dar unii dintre jucători, nu au reușit să rezolve duelurile unu contra unu. Am avut un joc de angajament, în care cei de la Iași au fost net superiori fizic în duelurile cu noi. Știam că sunt probleme la Petrolul, eu mai văzusem echipa jucând. Nici schimbări nu am reușit să fac post pe post, pentru că n-am avut jucători. Am improvizat, trebuie să completăm lotul de jucători. Din păcate, ăsta este adevărul. Până la meciul următor, mai avem nouă zile. Am putea să ne pregătim și să fim aproape de ce vreau eu, pentru a aduna puncte în clasament".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.