București, 13 Noiembrie 2019

Petrolul învinge Viitorul Pandurii, scor 3-1 și urcă pe podiumul clasamentului ligii secunde

../Imagini-008-2019/Petrolul-v-Viitorul-Pandurii-3-1

Marți, la Ploiești pe stadionul Ilie Oană, într-un meci al etapei a 17-a, din liga secundă, Petrolul a câștigat cu scorul de 3-1, împotriva echipei Viitorul Pandurii și a urcat pe locul al 3-lea în clasament.

După ce Viitorul Pandurii a reușit să deschidă scorul în minutul 21, prin Victoraș Astafei, Petrolul a reușit să răstoarne rezultatul și să obțină toate punctele puse în joc. Astfel, Antoniu Manolache a egalat în minutul 30, apoi Tudor Șaim a marcat golul de 2-1 (min. 40), iar cu două minute înainte de pauză, Ionuț Cioinac a marcat pentru 3-1, acesta fiind și rezultatul final.

Fiind la adăpostul celor două goluri diferență, după pauză, Petrolul nu a mai forțat să mai marcheze, dar nici cei de la Viitorul Pandurii nu le-au pus probleme, împăcând-use cu postura de învinsă.

Tehnicianul echipei Petrolul, Flavius Stoican, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „Mă bucur că am reușit să revenim de la 1-0, cu o echipă care a pasat, care joacă fotbal. Mă bucur pentru jucătorii mei, pentru că după cinci meciuri în campionat, patru victorii și un egal, nu este ușor. Am reușit și în Cupa României să mergem mai departe. Bravo lor, mai ales că jucăm marți-sâmbătă și iar marți-sâmbătă. Este un lucru pozitiv, pentru că-și doresc ca la fiecare meci să câștige. Fiecare echipă trece prin situații mai dificile, nu este o rețetă. Până la urmă trebuie să crezi în ceea ce antrenezi, să crezi în jucătorii pe care i-ai ales și cred eu că în momentele dificile să-i ridici și nu numai la victorii să-i lauzi. Au fost situații când am suferit, dar așezați și liniștiți, pentru că atunci când ești încordat, nici jocul nu-ți iese.”

Întrebat cum vede lupta la promovare, Flavius Stoican a spus: „Lupta este destul de intensă acolo în față, pentru că sunt echipe, în care unele dintre ele nu și-au anunțat candidatura, încercăm și noi și vreau ca să le spun jucătorilor și să înțeleagă că, nu trebuie să pierdem meciuri și să câștigăm cât mai multe.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Florinel-Coman-nr-7

 

Citește și: După victoria cu Hermannstadt din deplasare, scor 4-0, FCSB urcă pe loc de play-off

FCSB condusă de pe bancă de Bogdan Argeș Vintilă, nu a cunoscut înfrângerea în ultimele șapte etape, reușind ca după ultima victorie...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X