București, 14 Octombrie 2019

Petrolul învinge Daco-Getica, scor 3-0 și urcă pe locul 6, în clasamentul Ligii a 2-a

../Imagini-008-2019/Petrolul-DacoGetica-3-0

Duminică, pe stadionul Ilie Oană, în fața a peste 5000 de fani, Petrolul a învins Daco-Getica, echipă ce ocupă locul 19 după acest eșec și urcă pe locul 6, în clasamentul ligii secunde, cu 18 puncte.

Golurile au fost marcate de Ionut Cioinac, minutul 3, Valentin Ticu, minutul 13 și Sergiu Arnăutu, minutul 73. Același Arnăutu a mai ratat în minutul 10, din situație singur cu portarul.

Miercuri, de la orele 16:00, în etapa intermediară cu numărul 12, Petrolul se va deplasa în București, pe stadionul din Regie, unde se vor confrunta cu Rapid, echipă ce ocupă locul 7, cu 17 puncte, dar cu un joc mai puțin. Va fi un derby, Petrolul va veni mai mult ca sigur însoțită de mulți fani în tribune, iar echipa care va câștiga, va lua cel puțin un avantaj moral în lupta crâncenă pentru promovare.

Antrenorul echipei Petrolul, Flavius Stoican, a declarat după victoria cu Daco-Getica, la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un meci pe care l-am dominat de la început, până la final. Au fost și momente mai puțin bune, pentru că după 2-0, am avut unele momente de relaxare, apoi am început a doua repriză în atac, cu ocazii. Am marcat trei goluri, puteam să mai marcăm, dar important este victoria și mai mult decât atât, atitudinea, pentru că, în general cu echipele mai slab cotate, am avut probleme. Astăzi am avut determinare, am avut reacție după ce am pierdut mingea, situații de gol. Au fost șuturi, exact ceea ce trebuie, doar că trebuie să fim mult mai conectați, dacă se poate pe întrega durată a partidei.”

„Aveam nevoie de această victorie, mai ales că miercuri întâlnim Rapidul, o echipă care joacă fotbal, cu jucători buni, cu un antrenor pe care-l apreciez foarte mult, joacă acasă și sunt într-adevăr o echipă de temut. Asta nu înseamnă că vor avea un meci ușor cu noi. Este o partidă importantă pentru fanii noștri, pentru că își doresc foarte mult să avem o evoluție foarte bună, încununată cu succes. Va fi spectacol în tribune, sper să fie spectacol și pe teren”, a spus în încheiere Flavius Stoican. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Hermannstadi-Botosani-0-1

 

Citește și: FC Botoșani învinge Hermannstadt Sibiu și trece provizoriu în clasament pe loc de play-off

După o secetă de opt etape, de la ultimul succes în campionat, de la meciul cu FCSB, în sfârșit echipa FC Botoșani, a obținut o victorie prețioasă în deplasare cu Hermannstadt...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X