Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 16 Aprilie 2016.

Petrolul câștigă meciul din play-out, cu CSU Craiova, scor 1-0

Straton, apara penaltyPetrolul Ploiești, este la a doua victorie în play-out, după ce a învins pe CSU Craiova, cu scorul de 1-0, în primul meci al etapei a 7-a, disputat vineri pe stadionul Ilie Oană.

Cele mai notabile rezultate ale petroliștilor din play-out, sunt victoria din deplasare cu Poli Timișoara și egalurile scoase tot în deplasare, cu CFR Cluj și Concordia Chiajna, toate cu Ionel Gane pe banca tehnică.

Din minutul 42, craiovenii au evoluat în 10 oameni, datorită eliminării lui Kay, pentru cumul de cartonașe galbene. În aceste condiții, jucătorilor lui Ionel Gane, le-a fost mai ușor să marcheze prin Astafei, în minutul 51 și să-și conserve rezultatul.

Al doilea cartonaș galben arătat lui Kay, a fost pentru fault în careu asupra lui Paolucci. Penalty-ul avea să fie executat tot de Paolucci și să fie ratat, întrucât Straton a ghicit colțul.

Autorul golului, Victoraș Astafei, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: "Important nu este golul meu, important a fost că am câștigat. Am dat gol și la Chiajna, dar preferam să înscrie altcineva și să luăm cele trei puncte. Ne gândim să adunăm cât mai multe puncte. Am pierdut cred că 7 puncte în meciurile trecute, care meritam să le avem. Se vede o schimbare și demonstrăm că nu merităm locul pe care-l avem".

În legătură cu șansele de salvare de la retrogradare, Astafei a spus: "Toată lumea vorbește de o minune, de imposibil. Nu avem nimic de pierdut, sper de la meci la meci, să nu mai auzim de astfel de cuvinte. Îmi doresc să ne jucăm șansa până la ultima etapă, întrucât mai avem șanse matematice de salvare".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.