Petrolul a reușit calificarea în semifinalele Cupei României, învingând SC Vaslui după 120 minute de joc
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Petrolul a reușit calificarea în semifinalele Cupei României, învingând SC Vaslui după 120 minute de joc

Petrolul-SC_Vaslui-CupaBucuresti, 05 decembrie 2013. Formația lui Cosmin Contra a intrat decisă să tranșeze cât mai repede disputa cu moldovenii. Însă nici nu știa ce o așteaptă! Ploieștenii s-au instalat la cârma partidei încă din debut, dar dominarea teritorială s-a oprit, mai mereu, în preajma careului advers. Contrar cursului jocului, FC Vaslui a reușit să deschidă scorul la prima fază de atac, când Celeban a reluat cu capul centrarea lui Temwanjera, scapat din marcajul lui Alves. Neintimidați de faptul ca sunt conduși, ”lupii” au revenit în joc, iar în minutul 37 au egalat prin ”spiridușul” Fernandez, la capătul unei faze în care Cerniauskas a respins în față șutul lui Younes.

Pauza n-a schimbat nimic din configurația primei reprize. Petrolul s-a reinstalat în jumătatea adversă, intensifică atacurile, dar Teixeira (63) și Hoban (66) amână egalarea. Moldovenii trec rar jumătatea terenului, însă fructifică prin același Celeban cornerul executat pe colțul scurt de Sânmărtean. Deja obișnuită cu scenariul, deținătoarea Cupei României ocupă careul advers, dar Albin (74), Teixeira (84) și Camara (85) nu găsesc cadrul porții din poziții favorabile. În minutele de prelungire, Contra ajunge în pragul agoniei și îl trimite și pe Bornescu în careul advers. Extazul vine însă de la metronomul Hoban, care se înalță și trimite cu capul în poartă centrarea din corner a lui Boudjemaa. Petrolul egalează, iar publicul exultă ca după o victorie.

Petrolul începe cele două reprize de prelungiri cu moralul refăcut și ia conducerea pentru prima dată grație golului înscris de Alves, căruia Teixeira îi oferă cu altruism o pasă luminoasă. Oaspeții acuză din șocul din plin, iar Romario conturează o victorie de poveste printr-un gol de generic: șut în vinclu de la marginea careului!

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash