Petrolul a obținut un punct pe terenul echipei Astra Giurgiu

Oleg-Protasov-2014București, 28 Octombrie 2014. Pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, Astra și Petrolul au terminat nedecis, 0-0, în ultima partida a etapei a XII-a, disputată luni.

Prima jumătate de oră a aparținut gazdelor, care au reușit să-și creeze mai multe situații de gol prin Tamuz (min 3), De Amorim (min 7) și Seto Takayuki (min 17). Primul șut spre poartă al Petrolului, aparține lui Priso (min 30). De Amorim a mai avut o situație de a marca cu 7 minute înaine de finalul primei părți a meciului.

În a doua repriză, Petrolul a echilibrat meciul și după ratarea lui Budescu din 8 metri din minutul 56, Teixeira trage un șut periculos spre poară, balonul fiind deviat în corner. Cea mai mare ocazie a meciului aparține lui Budescu, în minutul 73, atunci când direct din corner, balonul a lovit bara.

După acest meci, Petrolul se află pe poziția a 3-a în clasament cu 24 puncte iar Astra pe locul 6 cu 22 puncte.

Antrenorul Gheorghe Mulțescu (Petrolul) a declarat după meci la postul Look TV: "La pauză, le-am spus jucătorilor despre greșelile pe care le-au făcut, le-am spus să joace mai dinamic, mai rapid. Astra este o echipă valoroasă, o echipă care a câștigat Supercupa în dauna Stelei. Astra este o echipă foarte, foarte bună, cu jucători buni. Este o echipă care joacă în Europa League, este în criză de rezultate acum, dar asta este altă treabă".

Oleg Protasov, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a spus după meci următoarele: "Jucătorii mei nu au fost așa de proaspeți cum ar fi trebuit, venind după două jocuri la 4-5 zile distanță și am intrat puțin mai greu în joc, însă ne-am creat ocazii și dacă aveam pe cineva care să introducă mingea în poartă, probabil că era victoria noastră. Cu siguranță scorul nu mulțumește, însă mă mulțumește că deși jucătorii au fost foarte obosiți au dat totul".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.