Petrolul a fost egalată de Viktoria în minutele de prelungire

Petrolul-ViktoriaBucurești, 01 August 2014. Petrolul Ploiești a remizat în meciul disputat joi la Ploiești cu Viktoria Plzen, în prima manșă a turului 3 din Europa League.

Golurile au fost marcate de Adrian Mutu '75, respectiv Daniel Kolar '90+1.

Adi Mutu, care nu a fost titular, a declarat după meci la Digi Sport: "Dezamagiti, nu suparati. Am intalnit o echipa buna, dar nu invincibila. Mergem la ei sa ne calificam, sa castigam. Nu a fost un moment de relaxare, doar ca asezarea noastra a fost prea jos, le-am permis sa vina cu centrare, apoi ati vazut ce s-a intamplat.

Am si eu o varsta, e normal sa nu intru mereu 90 de minute, inteleg deciziile si le accept. Nu e nimic de comentat ca nu joc mereu titular. Nu mi se pare, chiar daca s-a scris altceva, ca relatia mea de aici, cu antrenorul, este un nou caz Sanmartean. Nu poate fi vorba despre asa ceva.

Eu nu am mai jucat de trei ani in astfel de competitii, iar cand am jucat am marcat, de fiecare data. Cum se intampla si acum!"

Răzvan Lucescu, antrenorul petroliștilor a spus: "E dezamagire mare, aveam 1-0 in min. 91! Un rezultat pe care puteam sa il evitam cu siguranta. E o dezamagire pentru munca depusa, am intalnit un adversar cu o liniste si cu o siguranta mare ca echipa. Ma asteptam ca Adi sa faca diferenta, stiam ca va fi asa. A facut ceea ce trebuia sa faca, a marcat un gol extrem de important, o reusita care trebuia sa duca la victoria noastra. E din ce in ce mai complicat sa ajungi in grupe, sunt adversari din ce in ce mai puternici in turul III, in play-off nu mai spun..."

Alexandru Neata; img. Sport.ro

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.