Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 23 Aprilie 2016.

Petrolul Ploiești surclasată pe propriul teren, scor 0-4, cu FC Botoșani

Petrolul- FC Botosani, 0-4FC Botoșani a învins cu scorul de 4-0, echipa Petrolul, pe terenul aceteia, în primul meci al etapei a 8-a, din play-out, disputat vineri.

Cabrera a realizat o dublă, în minutele 25 și 49. Fulop a marcat în minutul 38, pentru ca după un minut, Ivanovic să înscrie și el pentru echipa din Botoșani.

Petrolul a dat o replică destul de slabă și jucătorii păreau resemnați, la gândul că șansele de supraviețuire în Liga 1, sunt destul de mici, având cele mai multe înfrângeri din play-out, 4 partide pierdute din 8 disputate.

Antrenorul echipei Petrolul, Ionel Gane, a declarat după meci pentru televiziunea Digi, următoarele: "Este o zi tristă, faptul că am pierdut cu 4-0, nu am reușit să intrăm în joc de la început. Văd că Botoșaniul a intrat mult mai bine după înfrângerea de la Cluj, au fost mult mai mobilizați și mai deciși. Noi am intrat mult mai relaxați și ne-a costat acest lucru. Au existat și momente importante, chiar și la 0-0, noi am avut două ocazii bune, dar a venit acel acel gol trei, imediat după golul doi și a fost greu să mai revii".

"Noi veneam după un moment bun, pentru că făcusem meci bun cu CSU Craiova și după câteva meciuri bune în care am luat puncte și poate și starea asta n-am gestionat-o bine, am foarte încrezători și ne-a costat. Noi am încercat să recuperăm puncte, cât se poate. Mai sunt șase meciuri, asta nu înseamnă că vom ceda și vom capitula. Imi este greu să pronunț cuvântul retrogradare, dar o dată ce am venit aici, știam unde vin, așa că nu are rost să mă plâng sau să ne plângem. O să jucăm până la capăt și cel puțin să nu mai avem o seară așa neagră, cum a fost aceasta", a mai spus Ionel Gane.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.