București, 28 Noiembrie 2015.

Petrolul Ploiești, la a doua victorie în această ediție de campionat

Petrolul-CFR-1-0_editedDin 14 august, etapa a 7-a, atunci când Petrolul a reușit prima victorie în campionat, scor 2-1, cu FC Botoșani, vineri a reușit cea de-a doua victorie, în meciul din etapa a 19-a, scor 1-0, cu CFR Cluj, disputat pe stadionul Ilie Oană.

Partida s-a disputat pe o ploaie rece, de la începutul meciului și până la sfârșit. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 15, de Abdellah Zoubir, în urma unei pase primite de la Moussa și a unui șut din 8 metri.

La trei minute de la deschiderea scorului, Petrolul putea beneficia de un penalty, neacordat de arbitrul Cătălin Popa, la un henț clar în careu al lui Tiago Lopez.

Meciul a fost de mare luptă, starea timpului a influențat jocul ambeor echipe, mingea luând traiectorii necontrolate. Astfel ploieștenii au fost la un pas de autogol în minutul 38, prin Benga.

Tehnicianul echipei Petrolul, Mihai Stoichiță, aflat la prima victorie pe bancă, a declarat după meci următoarele: "Este o stare de tensiune continuă la noi și sper că se va rezolva, în orice caz eu cred că pe un astflel de teren, ambele echipe au jucat un fotbal destul de agreabil. Ambele echipe au avut ocazii de gol, poate noi am avut mai multă șansă, poate puteam să tranșam jocul din prima repriză, când am avut mai multe ocazii".

"Pentru noi, este bine ce s-a întâmplat, datorită victoriei, dar și meciului în general, care a fost destul de frumos, că s-a jucat cu ardoare, destul de deschis, din partea ambelor echipe. Cu toată ploaia existentă, terenul a rezistat și a fost totuși o oarecare umbră de fotbal aici. Din păcate, noi luptăm nu numai cu Liga 1 pentru ca să câștigăm fiecare meci, dacă nu putem, ne luptăm și cu propriile noastre slăbiciuni pe care le avem aici pe plan local. Există fel și fel fricțiuni care nu ar trebui să existe, mai ales că toți, iubesc aceiași fată, Petrolul Ploiești", a mai adăugat Stoichiță.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.