București, 17 Septembrie 2016

Petre Grigoraș: Este important să ai terenul tău

 

 

Pandurii Tg. Jiu a reușit să se impună cu scorul de 1-0, în fața echipei ASA Tg. Mureș, datorită unui autogol al lui Belu în minutul 66, după un meci modest, cu greșeli de ambele părți și fără faze de poartă deosebite.

Mai mult, ASA Tg. Mureș s-a apărat în cea mai mare parte a meciului, cu excepția ocaziei mari din minutul 71, atunci când numai intervenția de excepție a portarului Lazar, la șutul lui Kuku, a făcut ca scorul să nu se modifice.

După victoria chinuită obținută de echipa Pandurii Tg. Jiu, antrenorul acesteia, Petre Grigoraș, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Am vorbit cu jucătorii în această săptămână, că o să întâlnim o echipă, care vine cu un moral ridicat, era calificată mai departe în Cupa Ligii, eliminând CFR-ul, bătuse și pe Dinamo. Noi veneam după victoria de la Mediaș, din păcate în acea partidă am pierdut câțiva jucători importanți".

"Am făcut un meci foarte slab, prima repriză modestă, în partea a doua, lucrurile s-au mai schimbat, am crescut puțin viteza și am reușit să câștigăm. Îmi felicit echipa, pentru că a reușit să câștige în condiții mai delicate de joc. Sperăm să ne îmbunătățim jocul pentru meciul următor. Suntem pe locul 2, în grafic. Poate nimeni nu se aștepta după frământările de la echipă să avem atâtea puncte. Avem 15 puncte, 7 din deplasare și 8 tot din deplasare. Este important să ai terenul tău, să ai suportul publicului. Sperăm ca atunci când se va termina stadionul, să existe echipă la Tg. Jiu și să aibe pe ce saă joace", a spus în încheiere Grigoraș.

Autor, Alexandru Neață