Petre Grigoraș: Cred că a  fost vorba de o descătușare
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Petre Grigoraș: Cred că a  fost vorba de o descătușare

CFR-Otelul-7-2Bucuresti, 08 octombrie 2013. Ultima partidă a etapei a 10-a desfăşurată la Cluj. între echipa CFR şi Oţelul Galaţi s-a încheiat cu scorul de 7-2, scorul campionatului înregistrat până în acest moment.

Golurile clujenilor au fost marcate de: Maah, 6'; 29'; Ogbu, 24'; 48'; 64'; Cadu, 41'; Gabionetta, 62', în timp ce pentru Oţelul a înscris Henrique, 50'; 84'.

Primul gol înscris de Maah, a fost marcat dintr-o poziţie clară de offside, la care brigada de arbitrii condusă de Robert Dumitru nu are nicio scuză.

Petre Grigoraș tehnicianul CFR-ului a declarat la Digi Sport următoarele: “La Cluj am mai zâmbit, dar nu din cauza fotbalului. A fost o victorie clară, dar nu trebuie să fim din cale afară de bucuroși, deoarece n-am realizat foarte mult decât că am luat trei puncte. Cred că a  fost vorba de o descătușare. Eram deasupra liniei, nu era chiar comod, dar azi am făcut un joc destul de bun. Eu sper ca acesta să fi fost declicul de care aveam nevoie pentru viitor. În același timp, am primit două goluri și mai puteam primi încă două - trei. Oricum, a fost vorba clar de altceva, de altă atitudine. Aș fi cretin să spun că nu sunt mulțumit!”.

Antrenorul echipei din Galaţi, Ionuț Badea, a spus la Digi Sport, după eşecul înregistrat următoarele: "Este un eșec dureros, umilitor. Sunt situații de gestionat în momentul de față. Este cea mai mare înfrângere din cariera mea de antrenor și pentru mine este o umilință. Dacă nu ar fi existat acel ofsaid lucrurile ar fi stat altcumva. Pentru noi există semne de întrebare legat de evoluția fiecărui jucător din teren. Am făcut cadouri adversarilor la fiecare fază în prima repriză, apoi discuția de la pauză nu a avut darul de a scoate ceva. Eu și la 4-0 credeam că se mai poate întoarce rezultatul. Echipa nu a înregistrat o revenire, trebuie să analizăm greșelile. Pentru noi rămâne semnul de întrebare de ce nu am reușit să revenim".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash