căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Bucuresti, 04 Iunie 2012

Petkovic este noul antrenor al echipei Lazio

Pe propriul site, clubul a anuntat angajarea antrenorului din Sarajevo. Acesta a antrenat in Elvetia si Turcia, oferta italienilor reprezentand un salt de calitate pentru bosniac.

Stirea este oficiala: Vladimir Petkovic, in varsta de 48 de ani este noul antrenor a echipei Lazio. Anuntul angajarii antrenorului din Sarajevo a fost dat de club pe propriul site. In sezoanele trecute a antrenat in Elvetia, mai intai la Young Boys, iar dupa aceea la Sion. Petkovic il inlocuieste pe Edy Reja care  a fost la un un pas de calificarea in Liga Campionilor.

Petkovic s-a nascut la Sarajevo pe 15 august 1963 si a evoluat ca si mijlocas in Bosnia si in Elvetia, tara unde a devenit antrenor pentru prima oara in 1997 la Bellinzona. In 2003 a obtinut promovarea in Challenge League cu Malcantone Agno. Dupa aceea a antrenat la Lugano si din nou la Bellinzona, echipa cu care a obtinut accederea in finala Cupei Elvetiei (pierduta insa impotriva celor de la Basel). Dupa promovarea in Super League a fost chemat sa antreneze clubul Young Boys, unde a demonstrat ca prefera sistemele ofensive (3-4-3 si 4-3-3). In cei doi ani care au urmat a reusit sa-si duca echipa pana pe locul doi, insa cel de-al treilea an s-a clasat pe locul 3 (nereusind sa se califice in Liga Campionilor) si a fost demis, dupa care s-a mutat in Turcia.

Acolo a antrenat echipa Samsunspor, de unde a fost demis insa in luna ianuarie a acestui an. Petkovic a ramas fara banca timp de cateva luni, fiind chemat in luna mai sa o salveze pe Sion de la retrogradare. Petkovic a reusit sa evite retrogradarea, in ciuda celor 36 de puncte de penalizare. Acum va antrena Lazio Roma, ceea ce reprezinta fara indoiala un salt de calitate pentru bosniac.

 

Pentru toate cotele la pariuri online la Euro 2012

Sursa: Bogdan Marinescu ; imagine: la Repubblica

Nume**
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash