căutare personalizată

  

 
 

05 august 2012

Peste 200 de jandarmi asigură ordinea la meciul Steaua - Universitatea Cluj, de pe Arena Naţională

Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică la meciul de fotbal dintre Steaua Bucureşti - Universitatea Cluj din cadrul Ligii I, care va avea loc duminică, pe stadionul ''Arena Naţională'' din Capitală, începând cu ora 21,30.

Potrivit Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad mediu de risc.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,30 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru acest meci organizatorul a pus în vânzare 20.000 de bilete. Casele de bilete vor rămâne deschise şi în ziua meciului până la ora începerii partidei.

Accesul în incinta parcului sportiv se va face: pietonal, doar pe baza biletului de acces, respectiv a acreditării de presă, şi numai prin Bd. Basarabia, Str. Maior Coravu şi Bd. Pierre de Coubertin; auto, pe aceleaşi căi şi numai pentru posesorii de bilete de acces însoţite de taloane de acces auto, acestea din urmă afişate vizibil pe parbrizul maşinii, astfel: categoria VIP şi persoanele cu dizabilităţi, prin Str. Maior Coravu; mass-media, prin Bd. Basarabia.

Sursa: AGERPRES

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash