Pep Guardiola: Nu este niciodată uşor împotriva unei echipe engleze
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Pep Guardiola: Nu este niciodată uşor împotriva unei echipe engleze

Bayern-in-semifinaleBucurești, 10 aprilie 2014. Miercuri, Bayern sa văzut practic eliminată pentru  două minute, dar în cele din urmă se califică pentru semi-finala Champions League în detrimentul echipei Manchester United (1-1, 3-1). Dar numai pentru că Arjen Robben şi Franck Ribéry, sunt conştienţi de ratările lor din începutul reprizei secunde.

Bayern a avut "rabdare" (Müller), dar el în cele din urmă a făcut posibil să depăşească Manchester United (1-1, 3-1) miercuri în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Jucătorii lui Pep Guardiola, au răspuns imediat după ce a deschis scorul Patrice Eva. "După egalare şi mai ales după al doilea gol, am ştiut că lucrurile sunt mai complicate pentru Manchester".

Abonați de titlu şi calificați pentru al treilea an la rând pentru semi-finala de C1, bavarezii nu sunt misterioși atunci când sunt întrebați despre ambiţiile lor: "Scopul nostru este de a ajunge în finală," a spus Arjen Robben, conform L'Equipe. " Rămâne să trecem de încă de un adversar pentru acest lucru". Pentru a realiza acest lucru, Bayern trebuie să se asigure că toate acestea nu se vor mai întâmpla ca la începutul reprizei secunde de miercuri. "Primele zece minute după reluarea au fost un dezastru", a spus olandezul Robben. A fost nebunie, nu se poate permite așa în Champions League. Din fericire ne-am redresat."

Autor la al doilea gol al bavarezilor, Thomas Müller consideră totuși că această calificare este "meritată". O observaţie de antrenorul lui Pep Guardiola. "Nu este niciodată uşor împotriva unei echipe engleze. Au un joc solid şi lasă foarte puţin spaţiu. EVRA a marcat un gol magnific, dar ei au răspuns imediat. "Eu sunt într-adevăr foarte mandru de echipa mea.

Golurile au fost marcate de Mandžukić 59', T. Müller 68' si Robben 76', pentru bavarezi, iar pentru englezi, golul a fost opera lui Evra, 57'.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash