București, 30 Mai 2018

Pentru amicalul cu Chile de joi, lotul României a ajuns în Austria, la Graz

Mihai-Stoichita-Otopeni

Joi, 31 mai, cu începere de la ora 17:00, la Graz în Austria, selecționata României, va disputa o partidă amicală împotriva reprezentativei Chile, în vederea pregătirilor pentru meciurile oficiale din Liga Națiunilor, care vor începe în luna septembrie..

Marți, pe Aeroportul Otopeni la plecarea spre Austria, Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță a acordat un interviu jurnaliștilor prezenți, spunând: „Cel mai important în aceste două amicale, este moralul jucătorilor, pentru care trebuie să și-l formeze încet, încet, pentru a deveni învingători și să nu aibe emoții la niciun meci. Acum vă dați seama, de ce vrea să joace cu noi Chile, să-și ia revanșa, nu pentru că au suportat campionii Americii o înfrângere la Cluj, atunci, oricât de amicală este, înfrângerea rămâne. Vă dați seama ce bătălie o să fie acum la Graz, pentru că dacă ieșim din ea cu capul sus, este îmbucurător pentru noi.”

Întrebat de ziariști, dacă acesta este lotul și pentru Liga Națiunilor, Mihai Stoichiță a spus: „Mă duc să-l întreb să vedem dacă acesta este lotul. Bineîțeles acesta este și poarta este deschisă, depinde numai de tine ce faci, ca să rămâi sau să intri din nou în lot, pentru ca să-i pună probleme lui Cosmin, să știe pe cine să ia.”

Privitor la atacantul Denis Alibec, dacă mai are șanse să revină în lot, Mihai Stoichiță a spus: „Ce te faci, dacă pleacă de la Steaua și dă vreo 20 de goluri în șapte etape, ce faci? După tot ce s-a întâmplat în ultima vreme la Steaua, nu cred că mai este loc de împăcare, după atâtea scandaluri, nu văd o continuare.”

Cel de-al doilea joc amical se va disputa la Ploiești, pe 5 iunie, împotriva Finlandei. Ambele partide vor fi transmise în direct de postul de televiziune Pro TV.

Pentru cele două partide amicale, au fost convocați următorii jucători:

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes), Florin Niță (Sparta Praga), Silviu Lung (Kayserispor), Bogdan Lobonț (AS Roma)

  • Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Romario Benzar (FCSB), Cristian Săpunaru (Kayserispor), Ionuț Nedelcearu (FC UFA-Rusia), Mihai Bălașa (FCSB), Alin Toșca (Benevento), Nicușor Bancu (CS U Craiova)

  • Mijlocași: Alexandru Cicâldău (FC Viitorul), Tudor Băluță ((FC Viitorul)), Paul Anton (Anji Mahacikala), Dragoș Nedelcu (FCSB), Constantin Budescu (FCSB), Nicolae Stanciu (Sparta Praga), Dorin Rotariu (Royal Mouscron-Péruwelz), Dennis Man (FCSB), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Alexandru Mitriță (CS U Craiova), Ciprian Deac (CFR Cluj), Adrian Stoian (Crotone), Gheorghe Grozav (Bursaspor)

  • Atacanți: George Țucudean (CFR Cluj), George Pușcaș (Novara), Alexandru Băluță (CS U Craiova)

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Omrani-si-Tucudean-marcatori

 

Citește și: Victoria clară a CFR-ului cu Astra, mărește distanța la 4 puncte, față de ocupanta locului doi, FCSB

Prin victoria obținută duminică la Giurgiu, scor 2-0, echipei CFR Cluj îi cresc considerabil șansele la titlu și chiar poate să sărbătorească luni cucerirea titlului...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, a adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

Am înțeles

Pentru detalii