București, 10 Octombrie 2015.

Pentru a se califica la EURO 2016, România trebuie neapărat să câștige cu Insulele Feroe

Razvan-Rat-TorshavnDuminică pe stadionul Tórsvøllur din Torshavn, tricolorii susțin ultima partidă din cadrul meciurilor de calificare la EURO 2016, al grupei F, cu Insulele Feroe.

Insulele Feroe, se află pe locul 5 în grupă, cu 6 puncte, în timp ce România se află pe locul 2 cu 17 puncte. În vederea calificării, tricolorii au neapărat nevoie de victorie.

Fundașul Răzvan Raț, a declarat în cadrul conferinței de presă desfășurată la Torshavn, cu o zi înaintea ultimului meci al grupei F, următoarele: "Cu siguranță, ei își vor apăra șansele, constituie o echipă imprevizibilă, care poate pune probleme, atunci când nu ești atent sau concentrat sută la sută. Este o calificare dorită nu numai de noi, dar și de toată țara. Noi suntem primii interesați, pentru că noi suntem cei direct implicați în acest lucru. Cred că este de prisos să vorbim, despre prime sau bani sau altceva".

Mijlocasul Mihai Pintilii, a spus: "Sincer trebuie să câștigăm, să luăm cele trei puncte și să ne calificăm la campionatul european, acesta este singurul lucru pe care trebuie să-l facem. Restul nu mai contează".

Selecționerul Anghel Iordănescu, a declarat în cadrul aceleiași conferințe de presă: ”Vă las pe dumneavoastră să apreciați dacă va fi greu sau ușor. Noi știm doar că trebuie să ne calificăm. Ca o completare, vă pot spune că toate echipele care au venit și au jucat în Feroe au avut o misiune destul de grea, au câștigat greu. Noi am văzut și am studiat aceste jocuri, care au fost disputate, dârze, jocuri de luptă, de angajament, cum ne așteaptă și pe noi”. 

Partida va începe la orele 19:00 și va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii din Slovacia, având la centru pe Ivan Kružliak.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.