Pentru a merge la baraj, România depinde de jocul rezultatelor
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Pentru a merge la baraj, România depinde de jocul rezultatelor

Romania-Turcia-0-2Bucuresti, 11 septembrie 2013. În ultimele meciuri ale Grupei D, Olanda se va confrunta cu Ungaria acasă iar cu Turcia în deplasare şi se va stabili ocupanta locului 2 în grupa pentru baraj.

Astfel, România dacă va câştiga cu Andorra şi Estonia, va trebui să aştepte rezultatele Olandei. Este de ajuns ca Olanda să facă cel puţin câte un egal cu Ungaria şi Turcia pentru că România să treacă pe locul 2.

După meciul de ieri seară cu Turcia, Victor Pițurcă, selecţionerul României face o radiografie a eşecului: "Am pierdut cea de-a doua bătălie. Băieţii ştiau că întâlnim o echipă extrem de motivată şi nu şi-au revenit complet fizic şi psihic. Multele greşeli neforţate ne-au făcut să pierdem acest joc. Chiricheş a greşit la primul gol, Burak nu avea voie să dea de acolo. Am avut şi noi perioade bune, dar fotbalul se joacă pe goluri. Dacă nu înscrii, nu poţi obţine puncte. Am greşit şi eu că am băgat în teren jucători care nu au evoluat. Am observat imediat că Marica nu este la forma fizică de la meciul cu Ungaria. Avea anumite sarcini de care nu se putea achita. Torje a pierdut nişte mingi singur. S-a poziţionat greşit la centrarea lui Erkin şi singur în careu a greşit finalizarea".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash