București, 25 Noiembrie 2019

Pe un gazon proaspăt schimbat, U Craiova învinge Hermannstadt, la scor de neprezentare

../Imagini-008-2019/Craiova-Hermannstadt-3-0

Stadionul din Bănie, cu un gazon proaspăt schimbat ce arată impecabil, față de cel vechi, în care săreau brazdele din el, a găzduit partida din cadrul etapei a 17-a, dintre U Craiova și Hermannstadt Sibiu, scor final 3-0, pentru echipa antrenată de Victor Pițurcă.

Cel puțin până astăzi, după ce se va disputa ultima partidă a etapei, dintre FC Viitorul și Sepsi, U Craiova ocupă locul secund al clasamentului, la egalitate cu Astra, cu câte 31 puncte, fiind la 3 puncte în spatele echipei CFR Cluj.

Cele trei goluri ale Univeristății, au fost marcate de Nicușor Bancu, 39; Alexandru Cicâldău, 68 și Viera, 75 (autogol). Formația vizitatoare a dat o replică palidă, iar rezultatul înscris pe tabelă este pe deplin justificat și meritoriu pentru Universitatea. Dacă cel mai bun atacant al Universității, Valentin Mihăilă, evolua în acest meci, diferența de scor era cu siguranță mult mai mare.

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Victor Pițurcă, a declarat după partidă, la televiziunea Digi, următoarele: „La scorul de 3-0, este normal că sunt mulțumit, dar sigur îmi doresc mai mult. Cu o echipă de acet gen, aici la Craiova, meciul trebuia să se termine la o diferență de 4, 5 sau 6 goluri, așa îmi doresc eu. Importante erau cele trei puncte. Adversarul nu ne-a pus mari probleme la poarta noastră. Ne propusesem să marcăm trei goluri, suficiente să întrecem pe cei de la Astra la golaveraj, de aceea ne-am dorit să câștigăm la această diferență. Gazonul a fost bun, nu s-a rupt nicio brazdă și am înțeles că au fost cam 38 litri/mp de apă, după ploaie, iar gazonul a fost în condiții excelente și va fi mult mai bun când va crește iarba și va fi tuns de câteva ori.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Budescu-gol-din-corner

 

Citește și: Cu Budescu în zi mare, Astra obține cea mai categorică victorie, scor 4-0 cu Poli Iași

Victoria obținută de Astra în partida cu Politehnica Iași, din cadrul etapei a 15-a, din Liga 1, disputată luni la Giurgiu, scor 4-0, este cea mai categorică...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X