București, 30 Octombrie 2016

Pe stadionul din Ștefan cel Mare, Astra în 10 oameni, egalează pe Dinamo

Dinamo-Astra-2-2-etapa-14

Din minutul 57, când Junior Morais a fost trimis la vestiare, de Cristi Balaj, pentru înjurii, Dinamo s-a văzut deja câștigătoarea meciului, mai ales că și pe tabelă scorul îi era favorabil, 2-0.

Nu a fost să fie, Șumudică inspirat în schimbări, l-a introdus în teren la pauză pe Teixeira în locul lui Fabricio, care a gafat enorm în minutul 33, la golul lui Nemec, pe Romario în locul lui Lovin, iar după eliminarea lui Morais, Nicoară a luat locul lui Budescu.

Centralul Cristi Balaj, a nemulțumit ambele echipe, după maniera de arbitraj. Eliminarea a fost corectă în cazul lui Morais, pentru că i-a adus înjurii. Probabil a prins o zi proastă centralul Balaj.

Cu punctul obținut, Astra ocupă locul 10 în clasament, cu 14 puncte, iar Dinamo se situează provizoriu, pe locul 5 cu 20 puncte.

Mijlocașul echipei Astra, Felipe Teixeia, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "După cum am evoluat în prima repriză, pot să spun că am câștigat un punct aici. În 10 oameni, cred că am jucat și mai bine. La faza penalty-ului, mi s-a părut sincer, ușor acordat, dar nu știu dacă a fost sau nu a fost. Nu știu ce a spus Șumudică la pauză pentru că n-am fost în vestiar, am făcut încălzirea. Punctul obținut, nu ne ajută prea mult. Trebuie să câștigăm meci de meci, cel puțin 3-4 meciuri la rând, cât să revenim măcar în locul de play-off."

Autor, Alexandru Neață