București, 27 Octombrie 2015.

Pe stadionul Giulești, Rapid a remizat cu Rapid Suceava, scor 1-1

Madalin-Martin-golÎn fața a peste 4000 spectatori, deși meciul a fost televizat, pe stadionul Giulești- Valentin Stănescu, luni, a avut loc ultima partidă a etapei a 10-a, din seria 1 a Ligii secunde, dintre Rapid București și Rapid CFR Suceava, încheiată cu rezultatul de egalitate 1-1.

Rapid București a început meciul prost, primind gol în minutul 13, atunci când Semeghin centrează din lovitură liberă de la distanță, iar Kusnir dorind să degajeze, deviază cu tibia în propria poartă.

În minutul 24, asistăm la o altă situație de gol a oaspeților, atunci când Semeghin execută o lovitură liberă din marginea careului, mingea lovește vinclul porții lui Romero.

Cu 7 minute înainte de pauză, Sumanariu execută o lovitură liberă din 25 metri, iar portarul Romero scoate de sub transversală, în corner.

Pe finalul primei reprize, Dan Alexa este trimis în tribune, întrucât a oprit un balon în teren, care era trimis special în afară, la o accidentare a oaspeților.

Repriza secundă, a fost cu totul altceva pentru giuleșteni, întrucât au reușit egalarea prin Mădălin Martin, cu un șut cu capul de la cca. 10 metri, din centrarea lui Tudoran (minutul 73).

După golul egalizator, giuleștenii s-au dezlănțuit, punând presiune tot mai mare la poarta lui Niga. Astfel au reușit să beneficieze de două penalty-uri, ambele ratate de Trandu în minutul 76 și Luke în ultimul minut de joc. Spre finalul jocului, fundașul Josl, a fost eliminat, primind cartonaș roșu.

După acest rezultat, pe podiumul seriei 1, se află 3 echipe cu câte 19 puncte: Rapid București, Rapid Suceava și SC Bacău.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.