București, 13 Decembrie 2017

Pe cine vede favorit, fostul președinte FRF Mircea Sandu, la viitoarele alegeri din FRF

Mircea-Sandu-dec-2017

Invitat marți, la televiziunea Telekom Sport, fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a răspuns moderatorului emisiunii, la întrebări legate de Echipa Națională, cum au decurs alegerile trecute din cadrul FRF și multe altele.

Întrebat pe cine ar vedea favorit la viitoarele alegeri, pentru funcția de președinte al FRF, din primăvara anului viitor, fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a răspuns: „Eu apreciez că, au fost foarte multe nerealizări, foarte multe minciuni care s-au spus, adică undeva, campanie politică făcută acum 4 ani de zile și poate ne-am păcălit cu 8 centre de excelență, pentru că și acelea 4 care au fost făcute, nu s-a ales nimic de ele. Au fost cheltuieli de bani, i-au băgat și pe oamenii aceia politici, probleme pentru că s-au asociat ș.a.m.d. N-au știința organizării, a administrării, chiar dacă au câțiva consilieri pe acolo, pe linie de fotbal, în general. Cred că, oricare om care a avut un parcurs de 20 de ani în fotbal, poate să aibe cu mult mai multe proiecte bune și realizabile.”

Întrebat dacă Florin Prunea i se pare o soluție, Mircea Sandu a spus: „Nu vreau să fac aprecieri individuale, aș spune că este nevoie de o echipă, așa cum Gică Popescu și-o organizase, cu acordul celor care făceau parte din echipa lui, o echipă care să-și prezinte proiectul, să meargă la fața locului, la membrii adică și să le explice exact ceea ce vor să facă, care sunt resursele, cum vor ajuta la nivel de copii, pentru că mai departe, fotbalul de seniori trebuie să se descurce prin propriile resurse, dar trebuie să se bată pentru legislație și dacă-i conving pe oameni, ar trebui să-i voteze. Dar văd o echipă care să se formeze și să meargă împreună.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii