București, 21 Februarie 2018

Pe Stamford Bridge, Chelsea și Barcelona au terminat la egalitate, scor 1-1, marcatori Willian și Messi

Willian-meci-Chelsea-Barca-1-1 

Marți, în prima manșă a optimilor Champions League, disputată pe stadionul Stamford Bridge, Chelsea și Barcelona au terminat la egalitate, scor 1-1. Elevii lui Antonio Conte au scăpat victoria printre degete, datorită ratărilor din prima repriză, atunci când brazilianul Willian a trimis mingea de două ori în bară.

Marcatorii celor două goluri au fost Willian, minutul 62, pentru Chelsea, respectiv Lionel Messi, minutul 75, care a taxat singura greșeală a apărării britanicilor, pentru Barcelona.

După meci, antrenorul echipei Chelsea, Antonio Conte, a declarat, conform BBC Sport: „Cred că am fost aproape de a atinge performanța perfectă. Am făcut o greșeală, dar știm foarte bine că, împotriva acestor adversari și a unor jucători precum Messi, Iniesta și Suarez, dacă faci o greșeală te taxează. Este păcat și suntem dezamăgiți de rezultatul final. Cred că am făcut un joc foarte bun și trebuie să fiu mulțumit pentru că jucătorii mei au făcut un mare efort și au respectat indicațiile tactice. În meciul retur de la Barcelona, trebuie să fim pregătiți să ne apărăm, dar în același timp, trebuie să încercăm să ne creăm ocazii de a înscrie".

De partea cealaltă, Ernesto Valverde, managerul echipei Barcelona, a declarat, conform aceleiași surse: „Am oferit prea mult spațiu lui Willian să șuteze. S-ar putea ca cei de la Chelsea să fie mulțumiți de rezultat. Ne-au presat și ne-au făcut meciul greu, dar orice se poate întâmpla pe Camp Nou."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii