București, 25 Ianuarie 2019

Pe Santiago Bernabeu, Real Madrid învinge Girona, scor 4-2, în prima manșă a sferturilor Cupei Regelui

../Imagini-001-2019/Real-Madrid-v-Girona-4-2

După victoria de Joi, din prima mașă a sferturilor de finală a Cupei Regelui din Spania, scor 4-2 cu Girona, Real Madrid are prima șansă de clificare în semifinalele competiției.   

Pentru madrileni, Sergio Ramos a realizat o dublă în minutele 42 (pen) și 77. Au mai marcat, Lucas Vazquez, minutul 18 și Karim Benzema, minutul 80, în timp ce pentru Girona, autorii golurilor au fost Anthony Lozano, minutul 7 și Alex Granell, minutul 66 (pen).

După meci, antrenorul echipei Real Madrid, argentinianul Santiago Solari, a declarat conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Suntem mulțumiți de joc, am realizat un joc bun și meritul este al jucătorilor. Fiecare joc trebuie început cu idei clare de la pregătire și puse în practică pe teren. Acest lucru necesită voință și energie, care contează calitativ, tactic și tehnic. În fotbal nu poți anticipa nimic. Calificarea este deschisă și va fi un meci frumos în retur.”

„Fiecare joc este o nouă provocare. Ne concentrăm deja pentru meciul cu Espanyol, pe care dorim să-l câștigăm, pentru a reduce punctele față de echipele din primele locuri din clasament”, a spus în încheiere Solari.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Andrei-Cristea

Citește și: Andrei Cristea: „Sunt convins că și în acest an vom câștiga un trofeu”

Noua achiziție a Universității Craiova, Andrei Cristea, s-a alăturat lotului craiovean aflat în cantonament în Turcia și a acordat vineri, un prim interviu...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X