Megamenu for Bootstrap
 


București, 11 Noiembrie 2017

Pe Friends Arena, Italia pierde prima manșă de play-off, cu Suedia, scor 0-1

Suedia-Italia-1-0-play-off>

Italia a pierdut prima manșă a play-off-ului cu Suedia, pentru calificarea la Cupa Mondială din Rusia, disputată vineri la Solna, iar pentru a evita o eliminare, după șaizeci de ani de la prima participare, va trebui să bată suedezii cu două goluri diferență, luni pe San Siro din Milano.

Suedia a făcut un joc, mai mult axat pe planul fizic, la limitele regulamentului. Singurul gol a fost marcat de Johansson, în minutul 61, care tocmai fusese introdus în teren în locul lui Ekdal, cu o deviere nefericită din De Rossi.

Pentru portarul Italiei, Buffon, partida a fost cea de-a 174-a prezență în Echipa Națională. Starul lui Juventus plănuise să se retragă după Cupa Mondială - care ar fi l a a șasea prezență, în cazul unei calificări.

Fundașul Bonucci, a recunoscut după înfrângerea cu Suedia, că trebuie să fie îmbunătățit jocul echipei pentru a doua manșă: "Trebuie să fim mai rapizi la minge. Trebuie să luptăm într-adevăr, să facem un un joc foarte bun fizic, altfel nu avem scuze".

Au evoluat următoarele formații: Suedia: Olsen – Krafth (38’ Svensson), Granqvist, Lindelof, Augustinsson – Claesson, S. Larsson, Ekdal (57’  J. Johansson), Forsberg – Toivonen, Berg (74’ Thelin).
ITALIA: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva, Parolo, De Rossi, Verratti (76’ Insigne), Darmian - Belotti (65’ Eder), Immobile.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii