București, 12 Martie 2018

Pe Arena Națională, FCSB învinge FC Viitorul, scor 2-1, în prima etapă din play-off

FCSB-Viitorul-2-1

Duminică, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională, FCSB a câștigat partida cu FC Viitorul, din prima etapă a play-off-ului, scor 2-1, după un meci în care nu s-a pus problema învingătoarei, datorită maturității în joc și a experienței jucătorilor dintre cele două echipe.

Constantin Budescu a fost de departe omul meciului, el reușind să marcheze primul gol al steliștilor, după o acțiune personală în minutul 32, încheiată cu un șut din interiorul careului, mingea lovind mai întâi să intre în plasă, ambele bare.

Momcilovic a reușit al doilea gol (minutul 39), în urma unui corner și o deviere cu capul a lui Tănase, punând latul din doi metri iar portarului Cojocaru nu i-a rămas decât să scoată balonul din plasă.

Pentru FC Viitorul, Mladen a reușit să marcheze pentru 2-1, cu un șut fără preluare din interiorul careului, la singura ocazie de gol pe care avea să o aibă.

După meci, fostul mare internațional, Gică Popescu, care a asistat la meci, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Până la acel gol minunat și nemaipomenit al lui Budescu, a fost un joc echilibrat. Steaua, cu mai multă experiență, a jucat pragmatic, a marcat și golul doi până în pauză. Viitorul a încercat să-și revină în repriza a doua, a și marcat un gol, însă nu a reușit să și egaleze. Pentru Viitorul, așa cum a spus și Gică, important a fost să ajungă în play-off și să ruleze câți mai mulți jucători tineri, pentru că mai jos de locul 6 nu poate cădea. Este o atitudine curajoasă, așa a făcut în fiecare an și se pare că vrea să facă și în acest an la fel.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii