Tottenham îl transferă pe Paulinho
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Tottenham îl transferă pe Paulinho

PaulinhoBucuresti, 06 iulie 2013. Mijlocașul Paulinho este pregătit să facă controlul medical pentru transferul său la Tottenham, fiind propus la White Hart Lane. Suma care se vehiculează a transferului este de aproximativ £ 17 milioane, conform ESPN.

În vârstă de 24 de ani, Paulinho a sosit joi la Londra, cu medicul său pregătit pentru vizita medicală programată pentru vineri dimineata. Internaționalul brazilian se va întâlni, cu managerul Andre Villas-Boas și președintele Daniel Levy.

Înainte de a finaliza termenii contractului său, considerat a fi de patru sau de cinci ani, Inter Milano și Real Madrid au arătat, de asemenea, un interes pentru Paulinho, dar el este așteptat să se mute la White Hart Lane.

Propunerea a venit, ne-am așezat la tratative, am analizat-o și am decis. A fost o decizie importantă pentru a merge la un club mare. Vine la un moment anume atunci când este nevoie de noi provocări, a spus Paulinho.

Mijlocașul a petrecut trei ani la Corint, marcand 34 de goluri în 167 jocuri în Brazilia. El a jucat de asemenea un rol important la Cupa Confederațiilor, unde a fost clasat pe locul 3, cel mai bun jucator, după Neymar și Andres Iniesta.

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash