căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
۞ A doua ediţie a turneului internaţional de bowling din România și-a desemnat campionii   28 nov. 2011

Paul Stott câștigă titlul IDM Bucharest International Bowling Open 2011 

Paul_StottBucureşti, 28 noiembrie 2011 – A doua ediţie a turneului internaţional de bowling în sistem open din România, IDM Bucharest International Bowling Open, s-a incheiat cu victoria lui Paul Stott, din Irlanda, care a obţinut premiul de 2500 de euro.  Podiumul a fost completat de Steve Miller, din Marea Britanie, care s-a calificat în finală după ce l-a învins pe cipriotul Charis Panayiotou, acesta din urmă clasându-se pe locul trei. Bian Voss, campionul en-titre a fost eliminat în etapa semifinalelor de către adversarul său din Irlanda, Paul Stott şi s-a clasat anul acesta pe locul patru. 

„A doua ediţie a turneului internaţional de bowling din România a reunit jucători cu un nivel tehnic extrem de ridicat. Acest lucru poate fi remarcat şi prin media punctajelor, care este mai mare decât anul trecut. Numărul ridicat de participanţi străini, alături de creşterea numărului total de înscrişi în competiţia de anul acesta ne oferă încredere că IDM Bucharest International Bowling Open va stabili o tradiţie,” a declarat Marius Briciu, director IDM Club şi organizatorul turneului.

Turneul s-a desfășurat în perioada 21-27 noiembrie la Clubul IDM din Bucureşti sub egida World Tenpin Bowling Association (WTBA) şi European Tenpin Bowling Federation (ETBF) și a fost dotat cu premii totale de 15.000 de euro. În competiţia de anul acesta s-au înscris peste 100 de jucători profesionişti din campionatele europene şi din Statele Unite, numărul acestora fiind mai ridicat faţă de turneul de anul trecut. Printre aceştia se numără profesionişti din Top 50 mondial precum: Jonas Joohi, Matt Miller, David Canady, George Stefanidis - campion mediteranean 2011, Charis Panayiotou sau campionul en-titre, Brian Voss. în finala de duminică, 27 noiembrie, s-au calificat 24 de jucători.  

Turneul de anul acesta a atras parteneri importanţi precum compania Brunswick, lider mondial în echipamente dedicate acestui sport. Brunswick a lansat în premieră, în cadrul turneului de la Bucureşti, un nou model de bilă de bowling. Pe lângă Brunswick, pentru competiţia de anul acesta s-au mai alăturat Porsche Bucureşti,  bowlingdigital.com - cel mai cunoscut şi accesat site din lumea bowlingului, care a transmis în timp real detalii, scoruri din cadrul turneului şi CyprusBowling. 

Roxana Firoiu

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash