Fotbal flash-Welcome to my website

 

Paul Pogba, vrea să confirme în finala Champions League

Pogba-JuventusBucurești, 04 Iunie 2015. Internaționalul francez, Paul Pogba, în vârstă de 22 ani, evoluează ca mijlocaș la Juventus Torino. La Berlin, sâmbătă, va juca prima sa finală a Ligii Campionilor și va arăta lumii talentul său. "Este un vis care a devenit realitate", a declarat pentru L'Equipe, Paul Pogba.

În legătură cu un eventual transfer de la Juve, Pogba a spus: "Nu am spus niciodată că plec de la Juve. Împotriva echipei Barcelona, veți vedea cine sunt", informeaza cotidianul italian Gazzetta.

Pentru finala Ligii Campionilor dintre Juventus și Barcelona, Pogba a făcut o scurtă analiză: "Știm cu toții cum o să joace Barca, au cel mai bun atac din lume. Putem pregăti tactic, după cum doriți, dar acest lucru nu este suficient pentru a câștiga jocul, trebuie să fim destul de agresivi, poate și puțin norocoși. Noi știm că... nu suntem favoriți, dar vom da totul. Este o finală, nu știi niciodată ce va fi. Messi, astăzi este, probabil, cel mai bun jucator din lume. Barcelona este o echipă mare, știm, cea mai bună echipă din lume, dar suntem în finală. Îmi place jocul lor, îmi place să-i văd jucând. Dar sâmbătă vreau să îi văd cum pierd".

La recentele critici aduse de antrenorul său, Allegri și de către presă, pentru atitudinea sa pe teren, răspunsul lui Pogba, este următorul: "E felul meu de a fi, nu mă scuz. Nu o fac intenționat, lor li se pare că mă relaxez un pic, dar nu este așa. Când am auzit acest lucru, am fost puțin supărat. Vreau sa demonstrez tuturor că am fost apreciat puțin".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.