București, 22 Septembrie 2018

Pașaport pentru sport, la Parcul Sebastian│Nadia Comăneci, prezentă la deschidere

Nadia-Comaneci-sept-2018

Sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 14:00, în Parcul Sebastian din sectorul 5, are loc o selecție pentru căutare de viitori CAMPIONI, sub deviza,„Pașaport pentru Sport”. Nadia Comăneci și antrenorii clubului Steaua, participă la cel mai mare eveniment de testare și selecție a tinerelor talente din rândul copiilor. Au fost prezenți la deschiderea evenimentului, alături de Nadia Comăneci, fostul mare tenisman, Ion Țiriac și primarul sectorului 5, Daniel Florea.

 

Sute de copii, însoțiți de părinți, au stat la coadă pentru a primi Pașaportul pentru sport, în care erau menționate, numele și prenumele participantului și la care din cele 10 discipline sportive va participa. Cei care au optat pentru cel puțin 5 discipline, vor primi un premiu de consolare. Disciplinele sportive care le pot alege tinerii participanți sunt: Gimnastică artistică, gimnastică ritmică, judo, lupte greco-romane, atletism, handbal, volei, baschet, rugby, tenis de masă.

Pasaport-pentru-sport

La scurt timp de la sosirea în Parcul Sebastian, Nadia Comăneci, care de altfel locuiește în sectorul 5, a declarat următoarele: „Mă bucur că, am reușit îmreună cu Fundația mea, pentru sectorul 5 să creez acest festival, să dăm copiilor această oportunitate, să cunoască anumite discipline sportive, să se joace și să vadă ce le place. Dacă trec prin cele 10 discipline, de fapt numai 5, dar sunt sigură că vor face 10, atunci, vor primi de la mine un premiu, iar cei mai talentați, vor primi și o bursă. Mulțimesc mult de tot pentru participare și aștept să trec pe la toate disciplinele, să mă întâlnesc cu copiii.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Chiriches-reluare-cu-capul

Citește și: Evoluție sub așteptări a Naționalei României, la debutul în Liga Națiunilor

Vineri la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, Echipa Națională a României a debutat sub așteptări în Liga Națiunilor UEFA, obținînd numai un rezultat de egalitate, 0-0, cu Muntenegru...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X