logo logo
Fotbal flash

Partida dintre Farul și Hermannstadt, din etapa a 16-a, se încheie cu un rezultat de egalitate

12 noiembrie 2023

 

Card image

Pentru jucătorii formației Farul, rezultatul de egalitate din partida cu Hermannstadt, disputată sâmbătă, nu este satisfăcător, fiind al treilea rezultat de egalitate, din ultimele trei partide disputate la Ovidiu. Practic jucătorii lui Gheorghe Hagi, au pierdut din trei partide de acasă, 6 puncte.

Ca și în partida precedentă disputată acasă, cu FC Botoșani, când au fost egalați pe finalul partidei, același lucru s-a întâmplat și în jocul cu Hermannstadt, fiind egalați în minutul 90+1, prin golul lui Alhassan, deși nu au izbutit să mențină scorul de 1-0, grație golului marcat de Andrei Artean, în minutul 27.

Jocul echipei l-a exasperat pe antrenorul Gheorghe Hagi, care a primit cartonașul roșu direct, pentru proteste nejustificate la adresa centralului partidei Horațiu Fesnic. Astfel sigur Gheorghe Hagi va sta în tribune cel puțin pentru o etapă, în partida din deplasare cu FC Voluntari din etapa următoare.

Prima repriză a aparținut formației Farul, care a avut o posesie mai bună și a avut mai multe ocazii de gol. Dea altfel cei de la Hermannstadt, n-au avut nici un șut pe poartă în această perioadă a meciului. După pauză, jucătorii echipei Hermannstadt, au avut posesia de partea lor și la primul șut pe spațiul porții au și înscris singurul gol al meciului.

După acest scor, Farul ocupă locul 7, cu 22 puncte, la egalitate cu Petrolul, locul 6, despărțite de golaveraj. Formația Hermannstadt, ocupă cel puțin provizoriu, locul 4, cu 24 puncte, putând fi depășită de U Craiova (locul 5, cu 23 puncte), care are joc acasă cu Dinamo (locul 15, cu 10 puncte), în această seară.

Declarația mijlocașului echipei Farul, Andrei Artean, a declarat după egalul cu Hermannstadt

Autorul golului formației Farul, Andrei Artean, a declarat după partida cu Hermannstadt, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „La începutul campionatului, eram echipa care ori pierdeam, ori câștigam, dar egal nu făceam. Acum avem 3 egaluri consecutive acasă și ne pare foarte rău, chiar dacă știam că întâlnim o echipă foarte bună, cu doar două înfrângeri în acest campionat, din care una când i-am bătut noi acasă la Sibiu în prima etapă. Spun că, trebuia să câștigăm neapărat acest meci, pentru că am făcut o primă repriză foarte bună, iar în repriza a doua, chiar dacă am lăsat un pic ritmul mai moale, adversarul nu și-a creat ocazii deloc, cu excepția acelui șut de gol.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

UTA Arad și Rapid, au remizat, scor 2-2, în partida de deschidere a etapei a 13-a

 

Card image