Parma învinge pe Livorno cu 3-0 și speră la un loc în fruntea clasamentului
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Parma învinge pe Livorno cu 3-0 și speră la un loc în fruntea clasamentului

Livorno-ParmaBucurești, 11 ianuarie 2014. Palladino cu un gol marcat și Amauri, autor a două goluri, sunt marcatorii meciului câștigat în deplasare la Livorno. Parma a castigat cu 3-0 cu Livorno și face a doua victorie consecutivă, după acel 3-1 împotriva echipei Torino.

Roberto Donadoni, antrenorul echipei Parma, a vrut neapărat victoria pentru a ajunge pe locul șapte în clasament. Europa nu este atât de departe și Parma ar putea începe să viseze. Două victorii au venit fără Cassano în echipă.

Fostul fotbalist al echipei Livorno, Palladino a deschis scorul după doar două minute de joc. Livorno este în colaps și în imposibilitatea de a rămâne în joc până la cinci minute de finalul primei părți a jocului și Parma și-a mărit avantajul prin golul lui Amauri. Atacantul lui Parma, Amauri, înscrie al doilea gol al său, în urma unei lovituri de pedeapsă. O victorie care a urcat Parma în clasament și îl face să zambească pe Donadoni, după opt jocuri ( 5 victorii și 3 egaluri ).

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash