Papasterianos: Fotbalul din România este mai rapid decât cel din Grecia
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Papasterianos: Fotbalul din România este mai rapid decât cel din Grecia

Manolis-PapasterianosBucuresti, 12 noiembrie 2013. Publicaţia elenă Gazzetta, publică articolul cu titlul "Grecia are experienţa de a se califica", iar în acest sens a redat răspunsul la unele întrebări puse mijlocaşului grec Manolis Papasterianos de la Concordia.

Mijlocaşul Manolis Papasterianos, care joacă la Concordia Chiajna, a vorbit despre meciurile dintre Grecia şi România din cadrul barajului de calificare World Cup 2014 și a subliniat faptul că jucătorii Greciei sunt mai experimentaţi şi pot face toată diferenţa.

"De câteva luni sunt aici (n.r. România), ceea ce am înțeles bine este că pentru fotbalul practicat aici există un interes deosebit atât la nivel de club cât și la nivelul echipei naționale . Ei primesc o mulțime de obiective aici, pot să spun că fotbalul din România este mai rapid decât cel din Grecia . Dar, desigur, atunci când joci prea agresiv , se pot ascunde unele lacune .
Eu cred că Grecia va găsi jocul adecvat pentru a pune probleme României . Dar cred că cel mai important lucru privind calificarea echipei naționale a Greciei este experiența mai mare pe care o are . Cu jucători, cum ar fi Karagounis, Katsouranis, Salpiggidis etc, pot face diferenţa în astfel de jocuri mari . Eu cu siguranță cred că Grecia se poate califica
" a spus  Papasterianos.

Cu privire la jucătorii din echipa României pe care îi cunoaște, Papasterianos a declarat aceluiași cotidian: "Am distinge în primul rând pe Lazăr, care-l cunosc tot din Grecia . Am în vedere valoarea lui, jocul de calitate şi trebuie luat în considerare. Și Goian care joacă la Asteras Tripolis este un apărător remarcabil. Dincolo de faptul că, cu siguranță, românii mai au pe Marica care este un atacant excelent, dar liderul de la Steaua, Bourceanu , este un mijlocaş foarte capabil".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash