Megamenu for Bootstrap
 


București, 27 Mai 2017

Pandurii și Gaz Metan, au terminat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 13-a din Play-out

Faza-meci-Pandurii-Gaz

Pe stadionul Municipal din Severin, în prima partidă din cadrul Play-out, a etapei a 13-a, disputată vineri, Pandurii a obținut numai un punct în meciul cu Gaz Metan și încă mai stă cu emoții până în ultima etapă, în privința salvării de la retrogradare sau a evitării jocului de baraj.

După ce în etapa anterioară, echipa lui Cristi Pustai, a învins pe propriul teren Concordia și-a respectat blazonul și de această dată, dând o replică destul de bună elevilor lui Flavius Stoican, având și câteva situații clare de gol.

Cea mai mare ocazie de gol a aparținut echipei gazde, în minutul 66, prin Hamed. Singur cu portarul, acesta șutează din 10 metri la câțiva metri de stâlpul porții!

O notă proastă o primește brigada de arbitrii, în frunte cu Radu Petrescu, întrucât în minutul 84, nu a fost acordat un penalty pentru Gaz Metan, atunci când Ene l-a faultat în careu pe Crețu.

Antrenorul echipei Gaz Metan, Cristi Pustai și fost antrenor, ani de-a rândul, al echipei Pandurii, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: "A fost greu, cel puțin pentru mine, pentru că astăzi, putea să fie și mai rău dacă am fi câștigat aici. Până la urmă, a fost un meci destul de bun, un 0-0 viu, să zic așa. Și pe noi ne interesează locul din clasament. Este important să câștigăm și ultimul joc și atunci vom putea fi pe locul 2 în Play-out, pentru că este greu de crezut că Voluntariul va face șase puncte și să ne depășească. Ne jucăm până în ultima etapă șansa. Este bine că nu jucăm cu emoții la retrogradare, dar este foarte important să arătăm că, Gaz Metan își apără corect șansele, întrucât a trecut printr-o retrogradare discutabilă și înțelege acest fenomen!"

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii