Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 25 Aprilie 2016.

Pandurii și Dinamo au terminat la egalitate și ambele echipe, ies din lupta pentru titlu

Pandurii-Dinamo, 0-0 Cu două etape înainte de finalul play-off, pe o ploaie torențială, Pandurii a terminat la egalitate cu Dinamo, scor 0-0, în partida disputată duminică la Severin și ambele echipe, cu câte 35 puncte, ies din lupta la titlu.

Ținând cont de faptul că, Dinamo a evoluat aproape o jumătate de repriză în 10 oameni, a fost mulțumită cu rezultatul final, iar pe finalul meciului, jucătorii au tras și de timp.

Ambele echipe au evoluat destul de prudent, lipsind ocaziile clare de gol, iar arbitrul Alexandru Tudor nu a avut un meci greu din punctul de vedere al arbitrajului.

Pandurii Tg. Jiu, va fi arbitrul în ceea ce privește stabilirea echipei campioane, întrucât va evolua cu Steaua, pe terenul acesteia și cu Astra pe propriul teren. Dacă va juca așa cum a făcut-o cu Dinamo, echipa lui Edi Iordănescu, este posibil să piardă ambele meciuri rămase de disputat.

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat după meci la flash-interviul realizat de televiziunea Digi, următoarele: "A fost meci în deplasare și trebuia să uităm că noi miercuri, am avut meci cu Steaua de mare încărcătură fizică, psihică și emoțională. Avem vreo 4 jucători accidentați și cred că trebuie să fim mulțumiți pentru acest egal. Este o plăcere să joci cu Pandurii, condiții bune, stadion frumos, teren bun. Dacă nu jucam aici și jucam în altă parte la cât a plouat ne era foarte greu".

"Prima repriză a fost echilibrată, iar după eliminarea din repriza secundă am evoluat în 10 oameni. Nici ei n-au avut ocazii, nici noi n-am avut. Ne-am apărat foarte bine în 10 oameni, mai mult nu puteam să facem. Mai sunt două meciuri, etapa viitoare jucăm la Astra și încercăm să luăm maximum de puncte. Suporterii nu ne-au cerut să pierdem la Astra ca să piardă Steaua titlul. Singurul lucru care ni l-au cerut a fost să batem Steaua. Suntem profesioniști și tratăm foarte serios meciul cu Astra", a spus în încheiere Mircea Rednic.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.