Fotbal flash-Welcome to my website

 

Pandurii se califică în semifinalele Cupei Ligii

Alin-Buleica-PanduriiBucurești, 13 Decembrie 2014. Echipa Pandurii Tg. Jiu a învins vineri, pe Oțelul Galați, în sferturile Cupei Ligii Adeplast cu 2-0.

Golurile gorjenilor au fost marcate de Nistor în minutul 9, cu un șut violent de la 18 metri şi Alin Buleică, cu două minute înaintea finalului de meci.

Mijlocașul Alin Buleică a declarat pentru Dolce Sport următoarele: "Știam că va fi un meci greu, dar plecam cu un moral bun după ultimele victorii cu ei. Poate nu am mai avut atât de multă încredere în noi și de asta rezultatele mai puțin bune. Nu eram supărați dacă eram învățați să terminăm pe un loc așa slab în campionat. Sperăm ca în iarnă să facem o pregătire bună și să ne revenim. Nistor a dat un gol foarte frumos, cred că avea nevoie de asta".

Au evoluat formațiile:

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa - Unguruşan, Erico, Elton, Momcilovici - Anton, Nistor, Răduţ (Predescu '62) - Buleică, Shalaj (Nicoară '12/Şendroiu '80) - M. Roman. Antrenor: Dorian Gugu.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Milea, Leca, Ottenhoff (Popa '69), Murgoci (Bîrlădeanu '65) - Cucu, Karlik - Brigido (Stoian '46), Helder Lopes - Tudorie, Cristian Cristea. Antrenor: Tibor Selymes.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  
 
 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.