Pandurii s-a calificat în Grupele Europa League
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Pandurii s-a calificat în Grupele Europa League

Braga-Pandurii-0-2Bucuresti, 30 august 2013. Învingând în partida retur cu 2-0 după prelungiri, Pandurii Tg. Jiu intră la tragerea la sorți pentru stabilirea Grupelor Europa League de astăzi, orele 14:00.

Calificarea a venit după un meci de mare luptă, în prelungirile partidei, ambele echipe având câte un șut expediat în bară. De această dată, Pandurii a fost mai norocoasă, golul lui Ciucur din minutul 117, a fost decisiv.

Antrenorul Cristi Pustai a declarat la DigiSport: "Este o mare performanţă. Am crezut în şansa noastră şi am reuşit să obţinem această victorie. Nu ne-am propus să marcăm în primele minute şi apoi în prelungiri. În sfârşit a apărut şi Buleică la finalizare din bandă. Ciucur a intrat foarte bine în joc, fotbaliştii de bandă au pus cele mai mari probleme. Mă bucur că jucătorii au înţeles că acel "dacă" poate deveni realitate dacă munceşti. Ne-am depăşit condiţia, dar urmează o perioadă foarte grea".

Alin Buleică, autorul golului din minutul 16, cu o splendidă lovitură de cap a spus la Digi Sport: "Sunt foarte fericit, nu mai am glas. Am ajuns unde nu se gândea nimeni la începutul aventurii europene. A fost greu pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Am dovedit că dacă ne ajutăm între noi putem obţine victorii mari. Am făcut un joc bun, am avut dorinţă. Sperăm să facem o figură frumoasă şi în grupe".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash